Close
Barbarossastraat 39 6522 DK Nijmegen, Nederland
+31 6 12 69 35 89 info@pitvoedingenenergie.nl

Yoga Festival Arnhem

Op zaterdag 8 september geef ik wederom samen met Jolien van Green Jolien een lezing op het Yoga Festival in Arnhem!

Kom en schrijf je in! Hoe? Ga naar de website van Yoga Festival Arnhem bestel je kaartje.

Het maximale uit je leven halen met de juiste voeding. Hoe? Wij laten het je zien! Wij delen informatie welke inzichten geeft in volwaardige voeding. Voeding zonder fratsen zoals de natuur dit bedoelt met aandacht voor jezelf. We worden ons steeds meer bewust van onze eigen gezonde en soms minder gezonde levensstijl en wij hechten meer en meer waarde aan een energiek leven! De kunst van de natuurvoeding is eenvoudig. Door de broccoli de groente nog zien? Dit kun jij ook.