Close
Barbarossastraat 39 6522 DK Nijmegen, Nederland
+31 6 12 69 35 89 info@pitvoedingenenergie.nl

Chapter green.

Wat een mooi HOOFDstuk! Naast mijn passie voor natuurlijke voeding en een volwaardige levensstijl in de breedste zin houd ik van lezen. Het lezen van vakliteratuur, kookboeken maar ook een thriller of een roman. De romantiek verspreid zich vandaag. Ik voel het. De locatie, de liefde voor het vak en alle personages in het hoofdstuk kloppen.
Het delen van passie en kennis valt samen in deze dag en in dit hoofdstuk van vakliteratuur en roman.
Mijn verhaal over natuurvoeding mag onderdeel zijn van een groen hoofdstuk. Hoe gaaf is dat. Ik deel mijn passie over volwaardige voeding, mijn weg naar PiT voeding&energie en waar ik voor sta; vers-puur-biologisch-eerlijk. De samenvatting van de meerwaarde voor een vitaal leven! Judith&Richard als verbindende factor in een mooie groene vernieuwende wereld! Trots en dank voor mijn personage als PiT. Proost op jullie, CHAPTER GREEN!