Close
Barbarossastraat 39 6522 DK Nijmegen, Nederland
+31 6 12 69 35 89 info@pitvoedingenenergie.nl

Appeltje eitje

Regie is wel zo’n beetje de belangrijkste onderbewuste leidraad in ons alledaagse. Het lijkt zo vanzelfsprekend. De laatste weken komt het regelmatig op mijn bordje. Mijn zoon met een beperking baalt van zijn beperkingen. Beperkingen in regie van zijn eigen ik. Het leventje gaat hem te snel, hij wil het begrijpen, maar heeft hierbij hulp nodig. Regie die hij stapje voor stapje kan maken, maar altijd afhankelijk zal blijven.
Regie is leiding of leiding over een artistiek (toneel-tv-film) stuk. Regie over je eigen ‘artistieke ik’. Wij, jij en ik, kunnen deze regie pakken. Gaaf! Regie over je eigen gezondheid en gezondheid als een mooi basisonderdeel voor geluk. En van geluk worden we blij. Simpel toch? Er is veel meer wat je blij maakt, maar mijn aandeel zit in het stukje gezondheid. Gezondheid wat je mogelijkheden geeft om vol energie je dingen te kunnen doen.
Er is, voor de liefhebber, veel te lezen over eten, gezondheid en geluk. En wie ben ik om jou de waarheid te vertellen. Ik vind dat soms toch een dingetje. Maar eerlijk is eerlijk, kennis is kennis. En stoer gezegd, ik kan jou helpen in dat stukje regie over jouw gezondheid. Gezondheid op maat. Passend bij je lijf, privé en werk.
Naast reguliere medische zorg ondersteunt voeding je lijf als medicijn! Herstellen van innerlijke balans met volwaardige voeding is een super fijne basis voor je energie. Ontspanning in allerlei vormen passend bij jou zijn net zo belangrijk. Belangrijk voor een gelukkig alledaagse. Ik ben blij kennis te kunnen delen en positieve boost te geven aan geluk.
Regie over je eigen gezondheid en geluk, appeltje eitje!