Close
Barbarossastraat 39 6522 DK Nijmegen, Nederland
+31 6 12 69 35 89 info@pitvoedingenenergie.nl

Pitje

Het is bijna lente! Meer zon, meer groen. Bomen en planten beginnen weer te groeien en bloeien, wij ook! Siebe en ik fietsen vrolijk in de zon. Eerlijk is eerlijk, we fietsen nog tussen de maart-roert-zijn-staart-buien door. Ik kan niet wachten op meer zon. Het geeft mij energie.
Het PiTje, zo’n hard ding in een vrucht waaruit iets nieuws kan groeien. De kern van iets. Klein maar een bommetje aan energie. En als ik het dan over een pompoenPiTje heb, waar mijn logo óók op gebaseerd is, kan ik nóg een paar leuke kern:-)woorden opnoemen. Het dingetje levert je vet, ijzer, magnesium en zink. Ze zijn goed voor hart en prostaat. Beschermen tegen ziekte en ontstekingen. Een gezonde bloeddruk, hartziekte, gezonde botten en een fijne bloedsuikerspiegel. Rijk aan vezels. De trytofaan geeft je een goede nachtrust. Al met al energie, humeur en weerstand. Het zijn leuke wetenswaardigheden, maar het is vooral ook erg lekker. De kern van mijn logo zit hem ook in de kern van jouw en mijn lijf. Een lijf met een eigen identiteit en passie. Een passie die je wil voeden en waarderen zodat je kunt groeien. Voeden&groeien tot in de kern, met veel gezondheid&geluk. Gisteren vandaag en morgen, winter LENTE zomer en herfst, ik zeg iedere dag op het menu! Wil jij ook bloeien? Ik SPRING op de fiets!