Close
Barbarossastraat 39 6522 DK Nijmegen, Nederland
+31 6 12 69 35 89 info@pitvoedingenenergie.nl

Mijn naam is Frederique Smeets, vol energie voor en door natuurlijke voeding. Ongeraffineerde voeding zonder kunstmatige toevoegingen bij voorkeur terug naar de basis. Mijn jarenlange zoektocht naar fitheid heb ik gevonden. Innerlijke en uiterlijke fitheid in de breedste zin.

Ooit ben ik gestart met glutenvrije voeding vanwege klachten. Dit gaf mij al meer energie, het was niet afdoende en wilde verder experimenteren. Uiteindelijk vond ik mijn weg in Paleo en de oergondische levensstijl en smul ik intens van pure volwaardige producten. Het is een proces wat gegroeid is en wat blijft groeien. Om mijn kennis te vergroten heb ik diverse masterclasses gevolgd en heb ik de opleiding voor natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair voedingsadviseur succesvol afgerond. Ik blijf actief in het volgen van trainingen en lezingen. Welke mij inspireren en verdieping geven. Naast PiT heb ik 18 jaar gewerkt in een academisch ziekenhuis, nu ben ik werkzaam als triagiste binnen de huisartsen spoedzorg. Deze medische kennis is voor mij een extra stimulans voor een GEZONDE LEVENSSTIJL!

De zoektocht binnen het walhalla aan (natuur)voeding was een uitdaging en blijft. Ik wil waken voor hypes en mij vooral richten op de basis. Binnen die basis, wat het seizoen ons biedt, geniet ik!

  • meer energie?
  • verminderen van diverse lichamelijke klachten?
  • een gezond gewicht wat past bij jou?
  • een gezonde levensstijl?
  • mijn voedingskennis integreren in jouw levensstijl?
  • door de broccoli de groente zien?

WelKOM! Frederique