Close
Barbarossastraat 39 6522 DK Nijmegen, Nederland
+31 6 12 69 35 89 info@pitvoedingenenergie.nl

Mijn advies deel ik op basis van mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur, orthomoleculair voedingsadviseur en mijn jarenlange ervaring naar de zoektocht van fitheid, (darm)klachtenvrij, een fijn gewicht en een volwaardige (natuur)voeding.

Met hulp van mijn passie is het mogelijk, ondanks alle mogelijke drukte van het alledaagse, een volwaardige lekkere maaltijd dagelijks op jouw keukentafel neer te zetten! Bewuster omgaan met voeding voor meer gezondheid, energie en genot. Ik kijk graag naar jouw mogelijkheden!

 

Tarieven

Intake | €125,00

Vervolgconsult | 60,00

Kort consult | €30,00

Naast deze consulten bied ik een pakket aan. Zie hieronder de mogelijkheden. Een traject voor gewichtsverlies past binnen de mogelijkheden. Mail mij voor informatie voor een passend plan voor jou.

Aan de keukentafel

De inhoud van het pakket bestaat uit 2 afspraken. Samen kijken we naar jouw voedingsdagboek. Op basis van jouw wensen en vragen gaan we dit voedingsdagboek waar nodig aanpassen. Ik geef je informatie over (natuur)voeding. Wat resulteert in een persoonlijk passend advies. Gedurende 3 maanden geef ik je feedback bij vragen middels email contact.

1ste afspraak van 60 minuten

  • Kennismaking
  • Bespreken persoonlijk doel, wensen, vragen
  • Uitleg over (natuur)voeding
  • Uitleg over het maken van een voedingsdagboek

2de afspraak van 60 minuten

  • Voedingsdagboek doornemen
  • 
Persoonlijk advies met een volwaardig passend eetpatroon en eventueel lekkere alternatieven!

Gedurende 3 maanden contact via mail: Waar loop je vast en hoe gaat het met jouw doelen! Afhankelijk van het doel maken we een vervolg afspraak.

Tarief voor deze energieke stappen: €179 inclusief btw

Tarief voor een eventueel vervolgconsult €60/uur inclusief btw

Naar de (super)markt

Vanuit het seizoen een maaltijd samenstellen. Dit is gevarieerd en eenvoudig smullen. Samen naar de biologische groentemarkt of supermarkt in Nijmegen. Vanuit het seizoen je maaltijd samenstellen heeft voordelen. De producten komen uit de regio en het scheelt in de kosten. Op basis van jouw wensen en wat het seizoen ons dan biedt, maken we samen een weekmenu.

Tarief voor deze energieke vervolgstap: €60 inclusief btw/uur

In de (koel)kast of een praktisch vervolggesprek

Tips voor basis ingrediënten voor een volwaardig menu. Etiketten leren lezen en je keukenkast vullen met producten die kwaliteit bieden en je lichaam voeden!

Tarief voor deze energieke vervolgstap: €60 inclusief btw/uur